Ontstaan omdat het er nog niet was..

Twente-Sweets-Over-ons-Rick-en-Britt

Snoep uit het buitenland moet voor iedereen toegankelijk zijn

Toen medeoprichter Rick Sonder voor werk in het buitenland zat kwam hij regelmatig in contact met een Amerikaanse winkel waar hij wel eens snoep of snacks kocht. “Waarom hebben wij dit niet in Nederland?”, vroeg hij zich af.

Eenmaal terug in Nederland is het blijven hangen in het hoofd. Samen met zijn vriendin Britt hebben ze het concept Twente Sweets verder uitgewerkt en is hun missie gestart: Exclusief snoep, snacks en dranken voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.

Maatschappelijke betrokkenheid ‘de Losserhof’

Je bent het vast tegengekomen. Wanneer je je TwenteSweets pakketje ontvangt vliegen de feestelijke papiersnippers je om de oren. De beleving bij het openen van je pakketje wordt mede mogelijk gemaakt door de toppers van de  Losserhof. De Losserhof is een Twentse Zorgcentra die wonen, dagbesteding en ambulante begeleiding en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt. Zij zijn ook medeverantwoordelijk voor de unieke beleving die elke TwenteSweets klant mag ervaren.

Live inpakken op TikTok

Wil jij jouw bestelling live ingepakt zien worden? Dat kan! Door ons te volgen op TikTok hoef jij niks te missen van jouw bestelling en wie weet doen we er nog wel iets leuks bij.